Vi rigger for vekst!

Er du interessert i teknologi og vil være en del av en kultur som fremmer samhold, læring og utvikling av mennesker?

Vi rigger for vekst!

Er du interessert i teknologi og vil være en del av en kultur som fremmer samhold, læring og utvikling av mennesker?

Kvinne i tech?

Er du kvinne som jobber (eller ønsker å jobbe) i tech?
Vi tar likestilling og bedriftskultur på alvor, og har et svært inkluderende miljø som du kan vokse og trives godt i. De siste par årene har vi vokst betydelig, og fått gleden av å ønske mange dyktige kollegaer velkommen, men vi skulle gjerne hatt enda flere dyktige kvinner i rekkene våre.

Vårt mål om en kjønnsfordeling på 50/50 avhenger av å få inn nok kvinnelige søkere. Med babybonus, ammerom og mange andre ordninger som kommer kvinnene våre til gode, føler vi at vi har lagt til rette for at du kan bygge karriere og glede deg til å gå på jobb i Brilliant.

Er du usikker på om du kvalifiserer til en av våre stillinger, søk likevel!
Brilliant er en arbeidsgiver som utvikler menneskene og rollene de har, og vi har rom for å vokse sammen med deg. Vit at du stiller like sterkt som menn som søker, og får lik lønn som dine mannlige kollegaer med tilsvarende oppgaver og ansvar.

Ledige stillinger

Er du vår nye testleder?

Vi ser etter deg som har erfaring med testing av digitale løsninger, og brenner for strukturert kvalitetssikring og test.

Vår nye testleder vil spille en sentral rolle i våre utviklingsprosjekter, hvor planlegging, gjennomføring og oppfølging av tester bidrar til å opprettholde kvaliteten og proaktiviteten i våre leveranser.

Har du kode i fingertuppene?

Vi søker etter en erfaren og engasjert senior fullstack utvikler med solid kunnskap innen programmeringsfaget.

En typisk hverdag vil bestå av statusmøter med kunde- og prosjektleder, utvikling av programvare og funksjoner, testing og implementering av løsningene som blir utviklet.

Vi søker backend utvikler!

Vi ser etter en backendutvikler med lang erfaring med objektorientert programmering og systemutvikling. 

En typisk hverdag vil bestå av statusmøter med kunde- og prosjektleder, utvikling av programvare og funksjoner, testing og implementering av løsningene som blir utviklet.

God på datavarehus?

Vi ser etter en utvikler med sterk kompetanse på datavarehus og design og utvikling av datavarehusløsninger med kundens behov i fokus.

En typisk hverdag vil bestå av statusmøter med kunde- og prosjektleder, utvikling av datavarehus og funksjoner, testing og implementering av løsningene som blir utviklet.

Hvordan er det å jobbe i Brilliant?

Her i Brilliant er målet at de ansatte skal glede seg til å gå på jobb - hver dag! Vi er overbevist om at tilfredse ansatte presterer bedre, og vår entusiasme skal skinne i møte med våre kunder.

Vi legger stor vekt på trivsel og sosial bærekraft både på jobb og på fritiden, og har en rekke goder som støtter opp under våre briljante ansatte. 

For å gi et innblikk i hvordan livet på innsiden i Brilliant er, hvilke goder, ordninger og forventninger man som ansatt kan ha, har vi utarbeidet Brilliant Survival Guide! 

Survival guiden er til stor nytte for både gamle og nye ansatte. Den tar for seg alt fra enkle overlevelsesteknikker de første dagene som ansatt, til mer langsiktige strategier for økt livskvalitet i kontorlandskapet. 

Om Brilliant ser ut som en plass du kunne trives, send oss gjerne din søknad og CV!

Åpen søknad

Ser du ikke stillingen som best beskriver deg, men føler du har noe verdifullt å tilføre oss og har lyst å bli en del av laget, send oss gjerne en åpen søknad!