Vi rigger for vekst!

Er du interessert i teknologi og vil være en del av en kultur som fremmer samhold, læring og utvikling av mennesker?

Vi rigger for vekst!

Er du interessert i teknologi og vil være en del av en kultur som fremmer samhold, læring og utvikling av mennesker?

Ledige stillinger

Vi opplever for tiden sterk etterspørsel etter kompetanse innen flere av våre forretningsområder, og ønsker å styrke laget med flere briljante mennesker. Måten vi jobber på gjenspeiles i våre verdier - åpenhet, integritet, fremoverlent, lagspill og entusiasme. Dersom du kjenner deg igjen i disse, da vil vi gjerne høre fra deg!

I tillegg til å levere fremtidsrettede løsninger for våre kunder, jobber vi også med å utforme flere briljante løsninger i en egen innovasjonsprosess. Til dette trenger vi enda flere innovative, kreative og dyktige kollegaer!

Vil du delta i spennende innovasjonsprosjekter? Vil du være med å levere fremtidsrettede og unike løsninger som hjelper mennesker med å få mest mulig ut av sine digitale verktøy? Kunne du tenke deg å være med på å utforme fremtidens arbeidsplass? 

Vi ser etter følgende profiler

Trykk på stillingene for mer info:

Senior Full-stack utvikler (Python)

Datavarehusutvikler (Azure)

Backendutvikler (Java, .NET eller Python)

Data Analyst (SQL, PowerBI)

Åpen søknad

Ser du ikke din profil?

Kloke, engasjerte og inspirerende hoder kan dukke opp fra uventede steder - og vi oppfordrer deg til å søke likevel!

Hvordan er det å jobbe i Brilliant?

Her i Brilliant er målet at de ansatte skal glede seg til å gå på jobb - hver dag! Vi er overbevist om at tilfredse ansatte presterer bedre, og vår entusiasme skal skinne i møte med våre kunder.

Vi legger stor vekt på trivsel og sosial bærekraft både på jobb og på fritiden, og har en rekke goder som støtter opp under våre briljante ansatte. 

For å gi et innblikk i hvordan livet på innsiden i Brilliant er, hvilke goder, ordninger og forventninger man som ansatt kan ha, har vi utarbeidet Brilliant Survival Guide! 

Survival guiden er til stor nytte for både gamle og nye ansatte. Den tar for seg alt fra enkle overlevelsesteknikker de første dagene som ansatt, til mer langsiktige strategier for økt livskvalitet i kontorlandskapet. 

Om Brilliant ser ut som en plass du kunne trives, send oss gjerne din søknad og CV!

Kontakt oss

Vi gleder oss til å høre fra deg!