Personvernerklæring

Informasjonskapsler / Cookies

Informasjonskapsler er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin / nettleser når du laster inn en nettside. Brilliant.no benytter informasjonskapsler (cookies) til ulike tjenester på nettsiden.

 

Analytics

Brilliant.no bruker Google Analytics, en anonymisert analysetjeneste som loggfører besøksstatistikk og brukeradferd på nettsidene. Av statistikken vises typisk antall besøk på nettsidene, til hvilke tider av døgnet, og fra hvilke land besøkstrafikken kommer fra. 

 

Dag / Nattmodus

Brilliant.no benytter informasjonskapsler til å huske din preferanse for dag- eller nattmodus når du besøker våre sider (så slipper du å bli blendet når du lister deg inn på våre sider i nattemørket).

 

Kontaktskjema

Opplysninger som sendes oss via kontaktskjemaet benyttes kun til å behandle henvendelsen som er sendt. Kontaktinformasjon som fylles inn lagres i HubSpot, og deles ikke med tredjeparter. En kopi av utfylt info mottar vi også på mail.

Kontaktskjemaet benytter reCAPTCHA v3 for å hindre spam. Google sine personvernerklæringer gjelder her. Se Googles personvernerklæring og brukervilkår for mer informasjon om det.

 

Når behandler vi personopplysninger?

Vi behandler personopplysninger konfidensielt på en IT-plattform sikret med to-faktor autentisering for vår og din trygghet. Personopplysninger behandles i hovedsak i følgende tilfeller:

  • Når vi mottar en forespørsel eller henvendelse via e-post, kontaktskjema, telefon eller support-portalen.
  • Når vi proaktivt eller reaktivt utfører en oppgave i et kundemiljø hvor personopplysninger er en forutsetning for å kunne identifisere og utføre ønsket bistand.
  • Når vi ønsker å kommunisere med andre bedrifter
  • Når du søker jobb hos oss, eller er oppgitt som referanse på en søknad.

 

Innsyn i lagrede personopplysninger

Du kan utøve dine rettigheter ved å kontakte oss via kontaktskjemaet vårt.