Power Platform

I dagens digitale verden, har bedrifter tilgang på enorme mengder data. Men det er ikke alltid så lett å vite hvordan man kan unytte denne for å legge opp beslutningsgrunnlag, se trender eller forutse effekter.

Power Platform

I dagens digitale verden, har bedrifter tilgang på enorme mengder data. Men det er ikke alltid så lett å vite hvordan man kan unytte denne for å legge opp beslutningsgrunnlag, se trender eller forutse effekter.

Power Platform

Med Microsoft 365 og Power Platform kan man automatisere arbeidsflyter for bedre produktivitet, analysere data for innsikt med Power BI og til og med bygge no-code chat roboter for både interne og eksterne brukere.

 

Power Platform kan benyttes for å automatisere tidligere manuelle prosesser, eller forenkle allerede digitaliserte prosesser som rett og slett tar for mange trykk.

 

Med automatisering senker man risikoen for brukerfeil, øker effektiviteten og innsikten i egen dataflyt.

 

Vi bistår våre kunder både med å se hvilke problem som kan løses med Power Plattform samt oppsett av logikk for å løse disse. Vi vil spille våre kunder gode, med å gi dere innsikt i plattformen slik at dere selv på en enkel måte kan sette opp tilsynelatende avanserte løsninger.

 

Kanskje du kan briljere på kontoret med din egenlagde, personlige chat-bot?

Brilliant hjelper dere å lykkes

Vi hjelper dere å utnytte det fulle potensialet av Power Platform

Utvikling

Vi setter opp Automate flyter, Power BI dashboards eller Power Apps som løser deres utfordringer

Rådgiving

Vi hjelper dere å identifisere utfordringer i prosesser som kan løses elegant med Power Automate

Opplæring

Vi viser dere hvordan dere selv kan utnytte det grafiske grensenittet til å sette opp kraftfull, no-code funksjonalitet i Power Platform

Ekspertenes tips

Power Platform kan blant annet brukes til å automatisere og forenkle mange forskjellige prosesser, både i Microsoft-universet og mot 3. parts applikasjoner. Bli gjerne kjent med plattformen ved å begynne i det små. Kanskje ønsker man å motta varsel når et dokument er blitt redigert? Kanskje man får unnagjort mer effektive og verdifulle møter om man automatisk får 30 minutter forberedelsestid i kalenderen i forkant av alle innkallinger man får? Mulighetene er så mange at det ofte er kreativiteten som begrenser.

Håvard Høydal

La oss høre fra deg!

Vi bistår dere gjerne med å få utnyttet Power Platform til å automatisere og effektivisere arbeidsoppgavene.