Nyheter

-Praksisperioden har uten tvil styrket utviklingen min

Adrian Køhler Iversen dro til Trondheim og Brilliant etter manglende napp fra bedrifter i hovedstaden. Involveringen og inkluderingen han har opplevd gjennom praksisplassen har styrket både interessen og utviklingen hans innen interaksjonsdesign.

Fremtidens hjemmetjeneste utvikles fra Trondheim

Selskapet Care Safety Innovations har tatt på seg oppgaven med å øke kvaliteten i hjemmetjenesten deres ved hjelp av innovativ teknologi. Gjennom samarbeidet med Brilliant har et nytt, digitalt verktøy for pleierne sett dagens lys.

Frelsesarmeen får årets julegave

Frelsesarmeen gjør en stor innsats hvert år for å hjelpe de som har det vanskeligst blant oss. Dette viktige og meningsfulle arbeidet ønsker vi å støtte, og vi er glade for å kunne gi noe tilbake til fellesskapet gjennom Frelsesarmeen.

Ligger dokumentene deres fremdeles på serveren?

10 år har gått siden Microsoft lanserte muligheten for å jobbe i samme dokument, regneark eller presentasjon i Office 365. Likevel er det overraskende mange som må logge seg på serveren for å finne tak i dokumentene de jobber i. Hvorfor er det slik?

Hils på årets sommerstudenter!

Ingrid Håbrekke, Kristian Thune og Oskar Gjerde er årets sommerstudenter hos Brilliant. Her får de verdifull erfaring gjennom spennende oppgaver, samtidig som de bidrar med sine faglige talenter til fremdrift i våre prosjekter.

Takk til alle som deltok på Fun Run!

Tirsdag 30. Mai arrangerte vi Brilliant Fun Run i samarbeid med Trondheim Maraton. Her var det mange som løp med startnummer for første gang, i tråd med vårt felles mål med samarbeidet - å få flere ut i aktivitet!

Velkommen til Brilliant Fun Run 2023!

Brilliant Fun Run senker terskelen for å delta på et organisert løp, og for mange blir dette første løp med startnummer på brystet – hvor selv nybegynneren kan vinne! Bli med og løpe 30. mai 2023 kl.1800!

Brilliant lanserer Brilliant Web

-Brilliant Web gjør det lett for bedrifter å synliggjøre tjenester og produkter på en brukervennlig og intuitiv måte. Kundene kommer raskt i gang, og løsningen reduserer tiden kundene bruker på nettsideprosjektet sitt.

Et samarbeid med luft under vingene

- Når kundene får redusert utviklingstid og driftskostnader kjenner de på verdien av å ha en god samarbeidspartner i ryggen, sier Barbro Erichsen, Customer Success Manager i Brilliant