Microsoft 365

Microsoft 365 er en abonnementstjeneste hvor alt av e-post, dokumenter og samhandling ligger i skyen - tilgjengelig overalt, fra hvilken som helst enhet!

Microsoft 365

Microsoft 365 er en abonnementstjeneste hvor alt av e-post, dokumenter og samhandling ligger i skyen - tilgjengelig overalt, fra hvilken som helst enhet!

Om Microsoft 365

Brilliant tilbyr ekspertise innen Microsoft 365, og hjelper dere ta i bruk kontorapplikasjoner, lagring og samhandling i skyen. Med mailkonto knyttet til Outlook, OneDrive for fillagring, Teams til chat, tale- og video-kommunikasjon, og SharePoint til samhandling, dekker Microsoft 365 bedriftens primærbehov for IT-infrastruktur. 

Har dere lokal e-post og filserver i dag, bistår vi med å flytte deres mail og filer til Microsoft 365. Slik får dere alltid tilgang til bedriftens e-post og filer - det eneste de ansatte behøver er internettilgang, samt brukernavn og passord! 

Siden Microsoft 365 er en abonnementstjeneste, er det ikke behov for lokale servere som krever innkjøp, lisenser, tilsyn og vedlikehold. Lisensene i Microsoft 365 tildeles per bruker, og gir bedriften en fast og forutsigbar månedspris per bruker. Som kunde av Brilliant bistår vi dere med administrasjon av både brukere og lisenser etter behov. 


Vi bistår dere også med å styrke IT-sikkerheten i deres plattform. Tjenester som to-faktor pålogging, dokumentkryptering og informasjonssikring kan tilpasses den enkelte bedriftens behov og ønsker. Det gir økt trygghet både for brukere og informasjonen som deles.

Brilliant hjelper dere å lykkes

Vi har migrert tusenvis av brukere over til en ny hverdag med Microsoft 365.

Onboarding

Fra planlegging til migrering, bistår vi med prosjektledelsen og migrering fra dagens miljø til Office 365.

Brukerhåndtering

Vi administrerer brukerne og lisensene deres slik at dere til enhver tid har kontroll på tilgang og lisenser.

Jobb smartere

Vi hjelper dere ta i bruk nye tjenester og funksjoner i Office 365 slik at dere utnytter potensialet i løsningen.

Ekspertenes tips

Ved å konfigurere single sign-on slipper brukerne å forholde seg til mange brukernavn og passord til sine programmer og tjenester – De logges automatisk på ved å være pålogget Microsoft 365. Microsoft 365 bruker Microsoft Azure Active Directory for å behandle brukerkontoene, som igjen åpner for muligheten å benytte en rekke tilleggstjenester for å ivareta informasjonssikkerheten, slik som to-faktor autentisering og mobil sikkerhet.

-Kristian Bremnes

La oss høre fra deg!

Vi hjelper dere å hente ut mer av potensialet som finnes i Microsoft 365.