Hils på årets sommerstudenter!

Ingrid Håbrekke, Kristian Thune og Oskar Gjerde er årets sommerstudenter hos Brilliant. Her får de verdifull erfaring gjennom spennende oppgaver, samtidig som de bidrar med sine faglige talenter til fremdrift i våre prosjekter.

 

Utfordrende og lærerikt

- Jeg har fått et veldig godt inntrykk av Brilliant, sier Ingrid. -Det jobbes med mange spennende prosjekter, og man merker godt at det er stort fokus på arbeidsmiljø og trivsel. Jeg ble også positivt overrasket over kjønnsfordelingen hos Brilliant, som er mye jevnere enn det man vanligvis ser i denne bransjen.

Ingrid har fullført en Bachelor i Computer Science and AI ved Minerva University, og en av oppgavene hennes er å bruke maskinlæring til å effektivisere matching av CV-er opp mot stillingsbeskrivelser.

-Oppgaven jeg har fått er både utfordrende og lærerik, og jeg får bruke utdanningen min i praksis.

 

Kristian studerer industriell økonomi og teknologiledelse ved NTNU i Trondheim, og har utarbeidet rapporter for Brilliant relatert til drift, med særlig vekt på kundeinformasjon og tidsbruk.

-Målet har vært å gi Brilliant en forbedret innsikt i risikoeksponering, arbeidstidsfordeling og hvordan ulike beslutninger har innvirkning på selskapets inntjening. Jeg har også bidratt til å utvikle noen nye nøkkeltall (KPI-er) som kan bistå med løpende overvåkning av driften, sier Kristian.


I likhet med Ingrid skryter han over måten han har blitt tatt imot som kollega.


-Mitt inntrykk av Brilliant er meget positivt. Jeg ble tatt varmt imot og har vært omgitt av dyktige og imøtekommende kollegaer som alltid har vært behjelpelige når jeg har hatt spørsmål.

 

Arbeidsmiljøet bidrar til økt trivsel

Oskar har byttet ut Sivilingeniørstudiet i Fysikk og Matematikk på NTNU for sommeren, og har bidratt med utvikling og tallknusing så selskapet treffer enda bedre på prognosene.


-Jeg jobber med å analysere datavarehuset og bruke min kompetanse innen koding og statistikk for å hjelpe med å visualisere og ikke minst bruke resultatene i en prediktiv sammenheng.


Oskar sitter også med samme inntrykk som Ingrid og Kristian har, at arbeidsmiljøet bidrar til økt trivsel og samhold.


-Brilliant er et firma som tar seg selv veldig seriøst og setter ambisiøse mål som de realiserer. Hittil har alt vært helt supert. Jeg blir tilbudt veiledning uansett hvilke spørsmål jeg har hatt, og ikke minst er samholdet mellom de ansatte med på å reflektere positivt på arbeidet som gjøres, avslutter han.

Relatert innhold

-Praksisperioden har uten tvil styrket utviklingen min

Adrian Køhler Iversen dro til Trondheim og Brilliant etter manglende napp fra bedrifter i hovedstaden. Involveringen og inkluderingen han har opplevd gjennom praksisplassen har styrket både interessen og utviklingen hans innen interaksjonsdesign.

Fremtidens hjemmetjeneste utvikles fra Trondheim

Selskapet Care Safety Innovations har tatt på seg oppgaven med å øke kvaliteten i hjemmetjenesten deres ved hjelp av innovativ teknologi. Gjennom samarbeidet med Brilliant har et nytt, digitalt verktøy for pleierne sett dagens lys.