Brilliant lanserer Brilliant Web

En nettsideløsning som passer de fleste

Brilliant lanserer Brilliant Web, en nettsideløsning som passer de fleste virksomheters behov for tilstedeværelse, publisering og synlighet på nett. En av de store styrkene til løsningen er at man kan bygge sider og lage innhold uten å trenge webredaktører eller innholdsprodusenter med spesielle ferdigheter innen utvikling eller koding.

- Brilliant Web gjør det enkelt for bedrifter å synliggjøre sine tjenester og produkter på en brukervennlig og intuitiv måte. Kundene våre kommer raskt i gang, og løsningen reduserer tiden de bruker på nettsideprosjektene sitt, sier Robert David Olsen, markedsansvarlig i Brilliant. Han trekker spesielt frem brukervennligheten i løsningen som en av hovedårsakene til at flere kunder allerede har valgt Brilliant Web til sine nettsideprosjekter.

- For en redaktør er det veldig enkelt å redigere eller legge ut nytt innhold, det være seg en ny side eller en nyhetsartikkel. Løsningen kommer med en rekke ferdige byggeklosser, og som bruker velger man de man ønsker å synliggjøre innholdet sitt med, for eksempel videobanner, tekst eller bilder. Deretter fyller man på med det innholdet man ønsker, angir farger og andre designvalg, så er siden klar til å publiseres.

Språkmodul, mobiloptimalisering og dag / nattmodus

I tillegg til det enkle og intuitive grensesnittet som innholdsredaktørene forholder seg til, har Brilliant Web også mange innebygde funksjoner som gjør livet enklere for brukerne av siden.

- Vi har gjort plass til mange nyttige og spennende funksjoner som er høyaktuelle for en mobil og internasjonal verden. Med språkmodulen gjør vi det enklere å kunne presentere innholdet på både norsk og engelsk. Alle byggeklossene er dessuten optimaliserte for visning på mobiltelefoner, man trenger kun å tenke på innholdet og utformingen, så ordner Brilliant Web resten.

Mulighet for skreddersøm

Byggeklossene og funksjonene som følger med Brilliant Web dekker de aller fleste behov. I de tilfellene hvor kundene allikevel har behov som ikke lar seg løse med byggeklossene i pakken, forsikrer Robert at det lar seg ordne.

- Alt ved Brilliant Web lar seg tilpasse, så vi får til å gjenskape eller utvikle nye visuelle elementer etter kundens behov og ønsker. Vi klarer også å integrere funksjoner fra andre systemer inn til Brilliant Web, dersom noen kunder ønsker å trekke informasjon ut fra et spesielt fagsystem for å vise denne på nettsidene sine.

I hvor stod grad kunden ønsker å involvere seg direkte i etableringen og oppsettet av Brilliant Web, varierer fra kunde til kunde. 

Vi har allerede hatt leveranser der kundene av ulike årsaker trengte å komme raskt i gang med nye websider. De bestilte derfor Brilliant Web ferdig oppsatt med sine eksisterende sider kopiert over, klare til bruk. Det eneste de som kunde trengte å gjøre var å gi grønt lys for prosjektet, så ordnet vi resten. Andre har ønsket at vi installerte Brilliant Web og ga de en brukermanual og enkel opplæring, så ordnet de resten selv. Uavhengig av hvilken tilnærming du velger, så tror vi at Brilliant Web vil gjøre både anskaffelsen og forvaltningen av bedriftens nettsider enklere, avslutter Robert med et smil.

Les mer om Brilliant Web her.

Relatert innhold

Nye nettsider

Vi leverer ferdig oppsatte nettsider med deres innhold. Skap økt synlighet rundt deres produkter og tjenester og oppnå økt omsetning med nye nettsider fra Brilliant.

Utvikling

Trenger du bistand til et utviklingsprosjekt? Eller trenger du kanskje bare et kodehode for å løse et helt konkret problem i ditt prosjekt?