Vinn IT-strategiforum med våre eksperter!

IT-strategiforum

I Brilliant brenner vi for teknologi, og de fordelene digitalisering gir for våre kunder. Vi forvalter og videreutvikler våre kunders IT-plattformer i et langtidsperspektiv, slik at de kan fokusere på det de kan best – nemlig deres egen kjernevirksomhet. For å lykkes med å hente ut effekter og verdier gjennom teknologi, kreves det en langsiktig plan som støtter opp under virksomhetens øvrige strategi og retning. Denne planen utarbeides basert på historiske og kommende utfordringer, og sammen med kundens ledergruppe forankrer vi en plan i tråd med strategiske prioriteringer.

Nå kan du og din bedrift vinne et IT-strategiforum med Brilliant!

I løpet av desember trekker vi en heldig bedrift blant de påmeldte. Bedriften som vinner får besøk av Brilliant på nyåret, vi koordinerer og stiller med både forretningsutvikler og teknisk ekspertise. Gjennom vårt rammeverk vil vi sammen kartlegge dagens systemer, og gjennom workshops bearbeider vi funn, innspill og prioriteringer. Resultatet er en ferdig rapport og utkast til handlingsplan – helt uforpliktende og kostnadsfritt!
Den eneste forutsetningen er at dere setter av tid til å gjennomføre de møtene som trengs, med beslutningstagere og øvrige interessenter som kan bidra inn mot en god IT-strategi.

Hovedfokuset til det strategiske forumet vil være å avdekke nye behov og forbedringer i IT-plattformen deres. I tillegg vil det strategiske forumet belyse øvrige muligheter og gevinster i dagens løsning, som kan implementeres for å forenkle og effektivisere bedriften. Målet er å utarbeide en plan for IT-plattformen, hvor utvikling skjer i takt med organisasjonens vekst og behov. Vi vet IT handler om menneskene som bruker systemene, og når man evner å løse utfordringene med teknologi, skapes magien som vi kaller magic at work!

Meld på din bedrift gjennom følgende skjema: