Vi ser etter deg med hode for teknologi og hjerte for mennesker!

Det har blitt sagt så mange ganger nå at IT handler om mennesker at det uttrykket nesten er tømt for mening. Men det er jo sant like fordømt! IT brukt riktig hjelper oss, og de siste årene har vi fått mange bevis på at dette faktisk stemmer. Vi har hjulpet Hurtigruten med å lage verdens vakreste og mest miljøvennlige cruiseskip, og med et bredt spekter av tjenester og kompetanse ellers. Vi har bidratt med kløkt og innsikt for å lage nyttige løsninger med PowerBI og anonymiseringslogikk for allmennlegedata, og til et rapporteringssystem for covid-data for Helsedirektoratet. Og vi har hjulpet mange kunder med å gi hjemmekontoret sikre og brukervennlige samhandlingsløsninger.

Vi har allerede drevet på noen år, vi blir åtte år i august, men vi føler at det er nå vi virkelig er i ferd med å legge inn det tunge giret. Hvis vi kaster på nok kull og trykker til ordentlig, da blir det diamanter – det er ren fysikk! Og du, vi har faktisk tenkt å trøkke til noe skikkelig, for vi pønsker på noe lurt… Så vi trenger deg som vil tenke smart og klatre høyt sammen med oss: utviklere for hele stacken, UX, Azure, BI, infrastruktur og sikkerhetskonsulenter, rådgivere og prosjektledere. Det blir Brilliant!

Løsninger for mennesker må lages av mennesker – IT handler om mennesker på den måten også, ikke sant? Vi trenger deg med et hode som bruser av ideer og fingre som raser over tastaturet, men vi trenger resten av deg også. Vi vil møte menneskene i kundene våre, og da må kundene også møte menneskene i oss.

Det er derfor vi ser etter deg med hode for teknologi og hjerte for mennesker!

 

Søknad og CV sendes til:
Per Kristian Schjetne
Tind Rekruttering
Tlf. 90 06 77 64