Vi har fått nytt navn!

Peanuts Trondheim AS blir Brilliant AS

Det trønderske IT-selskapet hentes hjem og tar tilbake lokalt eierskap! Fra mandag 27/08 synliggjøres denne endringen gjennom navnebytte til Brilliant AS.

Brilliant AS har siden oppstarten i 2013 levert hele spekteret innenfor konsulent- og IT-tjenester til store og små bedrifter i Norge, hovedsakelig i Midt-Norge. Med 25 ansatte og lokale eiere er vi nå klare for å sette dagsorden i konkurranse med de store, tradisjonelle selskapene!

Helt fra starten av har målet vært å drive et kulturbyggende IT-selskap. For oss handler IT først og fremst om mennesker – menneskene hos kundene og samarbeidspartnerne våre, og ikke minst de briljante menneskene som jobber hos oss!

Daglig leder Wenche Lie-Pedersen har jobbet i IT-bransjen i snart 20 år, deriblant flere store teknologibedrifter, og hun har et brennende engasjement for prestasjonsledelse og kulturbygging. Nå ønsker hun å gjøre en forskjell:

– Hvor dyktig eller verdifull du er handler ikke om kjønn. Vi i Brilliant satser bevisst på at alle ansatte skal føle seg sett og satt pris på, ikke bare som fagressurser, men også som mennesker. Som et eksempel har vi i Brilliant nå innført babybonus! Vi ønsker at de ansatte skal glede seg til å fortelle den gode nyheten, samtidig som vi vil sette på dagsorden hvordan brilliant bærekraftig ledelse bør praktiseres.

– – –

Brilliant AS har i dag kontorer i Trondheim Maritime Senter på Nyhavna. For mer informasjon, ta kontakt med daglig leder Wenche Lie-Pedersen på telefon 952 37 063 eller Wenche.Lie-Pedersen@Brilliant.no. Besøk oss på Brilliant.no.

Se lanseringsvideoen vår her: