Velkommen til Silje, Ole Christian og Monica!

Silje Margrethe Johansen, Ole Christian Wennes, Monica Loe Pettersen

Vi starter det nye året med å ønske velkommen til tre nye ansatte! Silje Margrethe Johansen, Ole Christian Wennes og Monica Loe Pettersen er de nye tilskuddene til Brilliant-familien. Monica og Silje har bred erfaring som prosjektledere, mens Ole Christian styrker oss på IT-infrastruktur. De hadde alle sin første arbeidsdag i går, og det var en spent og glad trio som trappet opp til en varm mottagelse.

– Jeg søkte meg til Brilliant fordi jeg ville være med videre på den fantastiske reisen bedriften har vært på så langt, sier Monica. – Å få muligheten til å jobbe for et spennende, trøndersk selskap, med ansatte som både er veldig dyktige i sitt fagfelt, og som har fokus på alle de riktige tingene, er en unik mulighet jeg ikke nølte med å ta da tilbudet kom, fortsetter hun.

For Silje var også fokus på kulturen en viktig årsak til at hun takket ja. -Jeg har tro på måten Brilliant jobber for å være et kulturbyggende selskap, og fokuset på menneskene. Så nå gleder jeg meg til å være med på reisen videre, og bidra til «magic at work»!

Ole Christian deler samme oppfatning. Han legger også vekt på samarbeidet og kompetansehevingen i et sterkt fagmiljø. – Brilliant har mye å tilby av spennende teknologi og løsninger. Det er motiverende å komme til et selskap som legger så godt rette for kompetanseheving og personlig utvikling. Jeg gleder meg til å være i gang og ta del i leveransene, avslutter han.

Les flere nyheter fra Brilliant.