Vegard Aspnes har signert for Brilliant!

– Jeg har veldig troen på menneskene, og konseptet som Brilliant står for, sier Vegard Aspnes. Han har første dag hos Brilliant i dag, hvor han har tiltrådt i rollen som forretningsutvikler.  -Jeg gleder meg til å bidra med min ekspertise og være med å bygge videre på spennende tjenester og konsepter. Brilliant har veldig mye bra på gang, fortsetter han.

Ekspertisen Vegard sikter til kommer som følge av mange år som nordisk produktansvarlig innen SaaS og Microsoft CSP hos Dustin,  hvor Vegard har jobbet med produkt og konseptutvikling.  – Som konsulentleder og forretningsutvikler i Norsk Datasenter, og deretter produktansvarlig i Dustin, har jeg opparbeidet meg mye erfaring som jeg gleder meg til å dele med Brilliant og våre kunder.

– Vi er veldig glade for å endelig kunne ønske Vegard velkommen på laget, sier Wenche Lie Pedersen, daglig leder i Brilliant. – Han er faglig og teknisk sterk, og vil tilføre oss den verdien innen forretnings- og konseptutvikling som vi tidligere har savnet, legger hun til.

 

Les flere nyheter