Stine Krogstad er vår nye kontorleder!

Stine Krogstad Brilliant

Brilliant fortsetter sitt fremtog i regionen! Denne uken har vi gleden av å ønske Stine Krogstad velkommen til oss.
Hun tok mandag fatt på stillingen som kontorleder, en jobb hun har gledet seg lenge til å starte i.

-Jeg har fulgt Brilliant i noen år, og for meg har Brilliant fremstått som et firma som virkelig står inne for sine verdier. Etter et par år i restaurantbransjen, samt freelance prosjektkoordinator for event og festival, har jeg følt meg klar for nye utfordringer. Som kontorleder i Brilliant ser jeg en fantastisk mulighet til å ta del av et unikt arbeidsmiljø. Her er det rom for både personlig og faglig utvikling, sier hun.

Kontorlederstillingen er en av stillingene som ble utlyst tidligere i høst. Brilliants vekst og ambisjoner, kombinert med rendyrking av fagområder, skapte et behov for å samle oppgavene som falt utenfor de eksisterende stillingene. Som kontorleder betyr det mye for Stine å kunne bidra til videre vekst. Samtidig får hun ta del i å forme sin egen arbeidsdag.

-For meg er det veldig spennende å gå inn i en stilling som vi skal forme sammen i tiden fremover. Retningen vi sammen drar i føler jeg passer godt overens med mine administrative og kreative erfaringer og kvalifikasjoner, avslutter hun.

Les flere nyheter fra Brilliant.