Velkommen til Olai!

Brilliant ønsker velkommen til Olai Wanvik, vårt nyeste tilskudd på nettverks- og sikkerhetsteamet. Hans styrker og engasjement er sentrert rundt IT-sikkerhet og automasjon, og han gleder seg til å hjelpe kundene lykkes med nettopp dette.  -Jeg brenner for IT-sikkerhet, og ser frem til å hjelpe kundene jobbe sikrere, smartere, og automatisere flere prosesser, sier han. 

Viktig med felles forståelse om IT-sikkerhet

I sekken har Olai mange års erfaring innen IT-sikkerhet, fra en bransje hvor det var avgjørende for tjenestekvaliteten. Hans råd til kunder er å bygge kunnskap og skape en felles forståelse om IT-sikkerhet i organisasjonen. -Mange drøyer å anskaffe eller etablere løsninger til det rammer de, enda vi leser ukentlige oppslag i media om bedrifter som rammes. Det kan tenkes at det er fordi de er bekymret for hvordan en ny løsning vil passe inn i dagens systemer, eller kanskje finnes det motstand internt mot å endre på noe de føler fungerer.

Olai forsikrer at de aller fleste løsningene innen IT-sikkerhet lar seg ta i bruk uten at brukerne merker noe til det gjennom arbeidsdagen. Den kunnskapen kan gjøre det lettere å ta grep for å sikre IT-systemene mot angrep. -Det som er viktig, er at alle har en forståelse for hvorfor det gjøres, et overordnet bilde av hvordan det fungerer, og verdien av å ha det. Det gjør det lettere for alle hjørner av organisasjonen å heie frem tiltakene. Vi tar gjerne en prat med de som ønsker å lære mer om IT-sikkerhet, avslutter han.

 

Bli bedre kjent med Olai her:

 

tekst

Relatert innhold
Albert er vår nye full-stack utvikler!
Brilliant ønsker Albert Danielsen velkommen med på laget! Han har bakgrunn fra kybernetikk og robotikk på NTNU, og har allerede landet et oppdrag hvor han skal jobbe med kunstig intelligens og maskinlæring.
Brilliants Prosjektskole
Brilliants Prosjektskole med Øyvind Ryen gir en enkel innføring i agile prosjekter og rammeverket i god prosjektledelse. I denne serien blir vi kjent med hva det betyr å jobbe agilt, og hva gevinstene er ved å gjennomføre agile prosjekter.
Velkommen Anitha Babu!
Brilliant fortsetter veksten, og ett av våre nyeste tilskudd er Anitha Babu! Vi har tatt en prat med henne for å lære mer om hvem hun er, og hva hun gjør hos oss Brilliant.