Velkommen til Olai!

Brilliant ønsker velkommen til Olai Wanvik, vårt nyeste tilskudd på nettverks- og sikkerhetsteamet. Hans styrker og engasjement er sentrert rundt IT-sikkerhet og automasjon, og han gleder seg til å hjelpe kundene lykkes med nettopp dette.  -Jeg brenner for IT-sikkerhet, og ser frem til å hjelpe kundene jobbe sikrere, smartere, og automatisere flere prosesser, sier han. 

Viktig med felles forståelse om IT-sikkerhet

I sekken har Olai mange års erfaring innen IT-sikkerhet, fra en bransje hvor det var avgjørende for tjenestekvaliteten. Hans råd til kunder er å bygge kunnskap og skape en felles forståelse om IT-sikkerhet i organisasjonen. -Mange drøyer å anskaffe eller etablere løsninger til det rammer de, enda vi leser ukentlige oppslag i media om bedrifter som rammes. Det kan tenkes at det er fordi de er bekymret for hvordan en ny løsning vil passe inn i dagens systemer, eller kanskje finnes det motstand internt mot å endre på noe de føler fungerer.

Olai forsikrer at de aller fleste løsningene innen IT-sikkerhet lar seg ta i bruk uten at brukerne merker noe til det gjennom arbeidsdagen. Den kunnskapen kan gjøre det lettere å ta grep for å sikre IT-systemene mot angrep. -Det som er viktig, er at alle har en forståelse for hvorfor det gjøres, et overordnet bilde av hvordan det fungerer, og verdien av å ha det. Det gjør det lettere for alle hjørner av organisasjonen å heie frem tiltakene. Vi tar gjerne en prat med de som ønsker å lære mer om IT-sikkerhet, avslutter han.

 

Bli bedre kjent med Olai her:

 

Relatert innhold

-Praksisperioden har uten tvil styrket utviklingen min

Adrian Køhler Iversen dro til Trondheim og Brilliant etter manglende napp fra bedrifter i hovedstaden. Involveringen og inkluderingen han har opplevd gjennom praksisplassen har styrket både interessen og utviklingen hans innen interaksjonsdesign.

Fremtidens hjemmetjeneste utvikles fra Trondheim

Selskapet Care Safety Innovations har tatt på seg oppgaven med å øke kvaliteten i hjemmetjenesten deres ved hjelp av innovativ teknologi. Gjennom samarbeidet med Brilliant har et nytt, digitalt verktøy for pleierne sett dagens lys.