Velkommen Anitha Babu!

Brilliant fortsetter veksten, og ett av våre nyeste tilskudd er Anitha Babu! Robert har tatt en prat med henne for å lære mer om hvem hun er, og hva hun gjør hos oss Brilliant:

 

Velkommen til Brilliant, Anitha! Fortell litt om deg selv?

Jeg heter Anitha Babu, og kommer fra en liten by som heter Madurai, sør i India. 

 

Du snakker jo flytende norsk, hvor lenge har du bodd her?

Vi flyttet til Norge i 2014, så det nærmer seg 8 år nå! 

 

Hva var det som fikk deg til å velge Brilliant? 

-Jeg har jobbet med et par konsulenter fra Brilliant i min tidligere jobb, og de virket svært glade i Brilliant, stolte av arbeidskulturen her og muligheten som er til å kunne bygge videre på kompetanse og videreutvikle seg selv. Når Per fra Tind Rekruttering inviterte meg til å bli bedre kjent med Brilliant, ble valget enkelt etter det første møtet. 

 

Nå er du straks i mål med din første måned hos Brilliant. Hvordan har opplevelsen vært?

Veldig bra! Jeg har blitt godt tatt imot av mine nye kollegaer. Det er en veldig hyggelig og åpen gruppe med mange ulike interesser. Jeg har allerede rukket og deltatt på en sosial event i regi Brilliant, og både jeg, mannen og dattera mi hadde det veldig morsomt!

Hva jobber du med nå om dagen?

Jeg er hos Helseplattformen hvor jeg jobber som prosjektleder i et migreringsteam. Jeg har ansvar for planlegging, utnyttelse av ressurser og fremdrift. Hverdagen går med til samarbeid med ulike leverandører, kunder og utviklere.

 

Så spennende! Hvordan kommer man seg i posisjon til en slik rolle?

- Tidligere jobbet jeg med datavarehus og mer tekniske oppgaver. Nå som jeg har mye erfaring med hele prosessen rundt business intelligence og løsningene som faller innenfor det fagfeltet, ga det mening å jobbe mer på et overordnet nivå i rollen som prosjektleder. Jeg har god kontroll på prosessen, målet, og hvordan prosjektet best utnytter tiden og ressursene for å komme i mål på tid og kost. Jeg er glad i å lese, og jeg trives også med å strukturere, planlegge og prioritere oppgaver, så prosjektledelse var en naturlig vei for meg å bygge meg videre på! 

 

Hvem er Anitha Babu når hun ikke leder prosjekter for Helseplattformen? Fortell litt om hva du gjør på fritiden?

Jeg syns det er morsomt å kunne hjelpe folk og bidra til en bedre verden for alle, så på fritiden driver jeg blant annet med meditasjon og mindfullness. Jeg kjenner noen teknikker innen selvhjelp og healing som jeg lærte meg i India, som jeg hjelper venner og bekjente ta i bruk i håp om at det bidrar til en bedre hverdag for dem.

Så omtenksomt! Hvordan er livet ellers i Norge sammenlignet med India?

Den største utfordringen da vi kom var maten! Min datter liker europeisk mat, mens jeg er vant til indisk krydder og grønnsaker. Det resulterte i at jeg prøvde meg frem med egne oppskrifter, og lager ofte en blanding av trønderske og indiske varianter - en slags trønder-indisk fusion kan du vel si? Det synes jeg er veldig morsomt, og nå er ikke matlaging så kjedelig lenger! 

 

Takk for praten Anitha, og fortsatt hjertelig velkommen til Brilliant!

Relatert innhold

Ligger dokumentene deres fremdeles på serveren?

10 år har gått siden Microsoft lanserte muligheten for å jobbe i samme dokument, regneark eller presentasjon i Office 365. Likevel er det overraskende mange som må logge seg på serveren for å finne tak i dokumentene de jobber i. Hvorfor er det slik?