Øk sikkerheten i bedriften med ett enkelt tiltak!

Vil du sikre at tilgangen til e-post og annen sensitiv informasjon forblir trygg, selv om et passord skulle komme på avveie?
Tofaktor-pålogging er en sikker og brukervennlig løsning der du logger deg på med ditt passord og en kode du mottar på SMS eller via en app. Slik holder du brukerkontoene trygge selv om et passord har havnet i feil hender.

Brilliant har nå kampanje på tofaktor-pålogging, der vi hjelper din bedrift å sikre kontoene i Office 365 på en trygg og enkel måte.
Ta kontakt med oss i dag for et uforpliktende tilbud! Send oss en e-post eller ring 902 05 089 for mer informasjon.

Relatert innhold

Brilliant lanserer Brilliant Web

-Brilliant Web gjør det lett for bedrifter å synliggjøre tjenester og produkter på en brukervennlig og intuitiv måte. Kundene kommer raskt i gang, og løsningen reduserer tiden kundene bruker på nettsideprosjektet sitt.

Et samarbeid med luft under vingene

- Når kundene får redusert utviklingstid og driftskostnader kjenner de på verdien av å ha en god samarbeidspartner i ryggen, sier Barbro Erichsen, Customer Success Manager i Brilliant

Brilliant inngår samarbeid med Trondheim Maraton

-Vi gleder oss til å være med og sette vårt preg på Trondheim Maraton, både på selve løpsdagen og øvrige aktiviteter gjennom året. Vårt mål er å få flest mulig i aktivitet, lage mye liv langs løypa og bidra til folkefesten dette er for byen.