God jul og godt nytt år hilsen alle oss i Brilliant!

Brilliant ønsker alle sammen en riktig god jul og godt nytt år, og vi ønsker å takke alle ansatte, kundene og samarbeidspartnere for innsatsen gjennom året som har gått. Vi legger nok et krevende år for samfunnet bak oss, mye preget av pandemien og uroen dette har skapt i markedene. Like fullt har vi og våre kunder i stor grad lyktes å tilpasse oss utviklingen fortløpende, og vi ønsker å rette en spesielt stor takk til kundene våre for fleksibiliten gjennom året.

Wenche Lie-Pedersen, daglig leder i Brilliant, oppsummerer året som intenst. - Vi har levert rekordmange prosjekter, og signert rekordmange nye ansatte, og har lagt noen skikkelig kule planer for 2022. Vi gleder oss til å fortsette det gode samarbeidet med kundene våre, vokse med enda flere ansatte, og forhåpentligvis ta del i mange nye prosjekter med nye kunder i 2022 også. På vegne av Brilliant og alle ansatte, ønsker vi alle en riktig god jul, avslutter hun.

Se julehilsen fra Brilliant her:

 

 

Relatert innhold
Har dere en digital krisehåndteringsplan?
- En digital krisehåndteringsplan er avgjørende for utfallet av feil og nedetid. Man må reagere raskt, iverksette tiltak og forhåpentligvis klare å opprettholde verdiskapning og produksjon mens feil og nedetid rettes, sier Ole Martin Solli, rådgiver i Brilliant.
Øyvind Ryen er vår nye prosjektleder!
Øyvind Ryen er ansatt som prosjektleder i Brilliant. - Jeg har 12 års erfaring fra prosjektledelse i oljebransjen, og ser frem til å ta fatt på digitale prosjekter som gir kundene et konkurransefortrinn, sier han.
Velkommen til Olai!
Olai Wanvik er vårt nyeste tilskudd på infrastruktur-teamet. - Jeg ser frem til å hjelpe kundene å jobbe både sikrere og smartere, og automatisere flere prosesser, sier han.