God jul og godt nytt år hilsen alle oss i Brilliant!

Brilliant ønsker alle sammen en riktig god jul og godt nytt år, og vi ønsker å takke alle ansatte, kundene og samarbeidspartnere for innsatsen gjennom året som har gått. Vi legger nok et krevende år for samfunnet bak oss, mye preget av pandemien og uroen dette har skapt i markedene. Like fullt har vi og våre kunder i stor grad lyktes å tilpasse oss utviklingen fortløpende, og vi ønsker å rette en spesielt stor takk til kundene våre for fleksibiliten gjennom året.

Wenche Lie-Pedersen, daglig leder i Brilliant, oppsummerer året som intenst. - Vi har levert rekordmange prosjekter, og signert rekordmange nye ansatte, og har lagt noen skikkelig kule planer for 2022. Vi gleder oss til å fortsette det gode samarbeidet med kundene våre, vokse med enda flere ansatte, og forhåpentligvis ta del i mange nye prosjekter med nye kunder i 2022 også. På vegne av Brilliant og alle ansatte, ønsker vi alle en riktig god jul, avslutter hun.

Se julehilsen fra Brilliant her:

 

 

Relatert innhold
Velkommen til Brilliant, Anette!
Brilliant styrker laget innen Business Intelligence og ønsker Anette Fagerheim Bjerke velkommen! For henne ble det naturlig å se mot en karriere i Brilliant og jobb innen Business Intelligence løsninger etter studiene.
Albert er vår nye full-stack utvikler!
Brilliant ønsker Albert Danielsen velkommen med på laget! Han har bakgrunn fra kybernetikk og robotikk på NTNU, og har allerede landet et oppdrag hvor han skal jobbe med kunstig intelligens og maskinlæring.