Et samarbeid med luft under vingene

Maritime Robotics er et ledende selskap innen fjernstyrte ubemannede fartøy og droner. Disse kan utrustes med ulike verktøy og sensorer etter kundenes behov innen maritime kartlegging og overvåkning.

Brilliant har et team av eksperter innen ulike fagområder. Mest kjent er vi for ekspertisen innen Business Intelligence, Office 365 og skytjenester, men bredden vår inkluderer også ingeniørfag, datateknologi og kybernetikk. Denne bredden kom Maritime Robotics til gode gjennom bistand og økt kapasitet ved vår konsulent Emil Jenssen.

Ifølge Barbro Erichsen, Customer Success Manager i Brilliant, ser stadig flere nytten av konsulenttjenester for å fylle behov i hverdagen.

-Slike oppdrag viser bredden i kompetansen vi kan tilby kundene, og verdien av lagspillet vårt. Når kundene får redusert utviklingstid og driftskostnader kjenner de på verdien av å ha en god samarbeidspartner i ryggen. Her hadde vi ledig kapasitet på riktig type ressurs som evnet å bistå de på kort varsel.  Vi takker Maritime Robotics for et fint samarbeid, og oppfordrer andre med IT-utfordringer til å ta kontakt for å finne ut hvordan vi kan være til hjelp, avslutter hun.

Relatert innhold

Velkommen til Brilliant Fun Run 2023!

Brilliant Fun Run senker terskelen for å delta på et organisert løp, og for mange blir dette første løp med startnummer på brystet – hvor selv nybegynneren kan vinne! Bli med og løpe 30. mai 2023 kl.1800!

Brilliant lanserer Brilliant Web

-Brilliant Web gjør det lett for bedrifter å synliggjøre tjenester og produkter på en brukervennlig og intuitiv måte. Kundene kommer raskt i gang, og løsningen reduserer tiden kundene bruker på nettsideprosjektet sitt.

Brilliant inngår samarbeid med Trondheim Maraton

-Vi gleder oss til å være med og sette vårt preg på Trondheim Maraton, både på selve løpsdagen og øvrige aktiviteter gjennom året. Vårt mål er å få flest mulig i aktivitet, lage mye liv langs løypa og bidra til folkefesten dette er for byen.