Brilliants Prosjektskole

Brilliants Prosjektskole med Øyvind Ryen gir en enkel innføring i agile prosjekter og rammeverket i god prosjektledelse.

I denne serien blir vi kjent med hva det betyr å jobbe agilt, og hva gevinstene er ved å gjennomføre agile prosjekter.
Kanskje den perfekte blandingen er en miks av agile prosjekter og fossefallsprosjekter? Hvilken adferd og spilleregler er hensiktsmessig i agile prosjekter? Hvilke rammeverk og konsepter bidrar til et vellykket prosjekt? Få svar i gjennom Brilliants prosjektskole med Øyvind Ryen!

Trenger dere prosjektledelse?

Vi har erfarne prosjektledere med ledig kapasitet!
Kontakt Barbro Erichsen på telefon +47 952 71 394

Del 1 - Intro

 

Del 2 - Adferd

Del 3 - Konsepter

Del 4 - Rammeverk

Del 5 - Teknikker

Relatert innhold

Brilliant lanserer Brilliant Web

-Brilliant Web gjør det lett for bedrifter å synliggjøre tjenester og produkter på en brukervennlig og intuitiv måte. Kundene kommer raskt i gang, og løsningen reduserer tiden kundene bruker på nettsideprosjektet sitt.

Et samarbeid med luft under vingene

- Når kundene får redusert utviklingstid og driftskostnader kjenner de på verdien av å ha en god samarbeidspartner i ryggen, sier Barbro Erichsen, Customer Success Manager i Brilliant

Brilliant inngår samarbeid med Trondheim Maraton

-Vi gleder oss til å være med og sette vårt preg på Trondheim Maraton, både på selve løpsdagen og øvrige aktiviteter gjennom året. Vårt mål er å få flest mulig i aktivitet, lage mye liv langs løypa og bidra til folkefesten dette er for byen.