Brilliant ønsker Ole Martin velkommen!

Brilliant har gleden av å ønske Ole Martin Høidahl velkommen med på laget! Ole Martin tilfører oss økt kompetanse og leveransekraft innen utviklingstjenester fra kontoret vårt i Rakkestad. Med en bachelorgrad innen informasjonssystemer har Ole Martin tidligere jobbet med og hatt ansvar for import og struktur av business-data. Her har blant annet PHP, Perl, Python, Javascript, MySQL og ElasticSearch vært teknologier han har jobbet med.

Nå gleder han seg til å bidra med sin kompetanse og erfaring inn mot nye kunder og prosjekter.

– Brilliant fristet med nye, spennende og varierende faglige utfordringer. Jeg fikk et godt inntrykk av selskapet, både av de ansatte, tidligere leveranser og ambisjonene fremover. Umiddelbart tenkte jeg at dette var en fin gjeng som det var verdt å bli en del av. Nå ser jeg frem til å bidra til å finne de beste løsningene for Brilliant og våre kunder, sier Ole Martin.

Om de faglige utfordringene, trekker Ole Martin frem Brilliants fokus på kompetanseheving som verdifullt for både ham selv og kundene.

– Det skal bli spennende å bygge mer kompetanse og utforske det teknologier som .NET, React og Angular byr på. Det finnes så mange muligheter i å kombinere riktig teknologi med solid forretningsforståelse, og for å utvikle gode systemer og løsninger som både vi og kundene våre blir mer konkurransedyktige av. Sammen skal vi løse selv de vanskeligste oppgavene for våre kunder, og det blir helt Brilliant!

Relatert innhold
Albert er vår nye full-stack utvikler!
Brilliant ønsker Albert Danielsen velkommen med på laget! Han har bakgrunn fra kybernetikk og robotikk på NTNU, og har allerede landet et oppdrag hvor han skal jobbe med kunstig intelligens og maskinlæring.
Brilliants Prosjektskole
Brilliants Prosjektskole med Øyvind Ryen gir en enkel innføring i agile prosjekter og rammeverket i god prosjektledelse. I denne serien blir vi kjent med hva det betyr å jobbe agilt, og hva gevinstene er ved å gjennomføre agile prosjekter.
Velkommen Anitha Babu!
Brilliant fortsetter veksten, og ett av våre nyeste tilskudd er Anitha Babu! Vi har tatt en prat med henne for å lære mer om hvem hun er, og hva hun gjør hos oss Brilliant.