Brilliant er på årets Gaselleliste!

Gasellekonferansene i regi av Dagens Næringsliv er blant Norges ledende møteplasser for små og mellomstore bedrifter.  Avisen lager hvert år en oversikt over bedrifter som har innfridd en rekke kriterier, og vokst seg til å bli lønnsomme suksesshistorier – bedrifter de kaller gaseller. Veksten og utviklingen i Brilliant har ikke gått ubemerket, og resultatene av vårt arbeid med å utvikle en lønnsom IT-bedrift bygd på kultur og gode verdier, har landet Brilliant en plass på årets Gaselleliste for Trøndelag!

– Vi er kjempestolte over å være med på årets Gaselleliste. Dette inspirerer oss til å jobbe videre med kulturbyggingen, og det forsterker troen på at det er fullt mulig å levere gode økonomiske resultater og samtidig ha trivsel i fokus.  Hver og en i bedriften skal vite at deres kompetanse og dedikasjon til jobben de gjør har bidratt til at vi er en Gasellebedrift, sier Wenche Lie-Pedersen, daglig leder i Brilliant.

Tøffe kriterier

Kriteriene for å bli Gasellebedrift er mange. Selskapet må være et aksjeselskap, og ha levert godkjente regnskaper. Det må ha hatt omsetning på over en million kroner allerede første år, som minst må dobles over fire år. Videre må man ha unngått negativ vekst, og levert et positivt samlet driftsresultat for foregående regnskapsår.

– Det er klart det er utfordrende å etablere en lønnsom bedrift i en så tøff konkurranse som det er i dagens marked. Du må ha idéen, kompetansen og de rette folkene for å dra lasset sammen med deg. Det ligger nok mye hardt arbeid bak alle bedriftene på listen, og dette er en fin anerkjennelse for oss og de øvrige bedriftene. Det viser at vi gjør mye riktig. Målet er å gjenta suksessen til neste år, og etablere oss som en lønnsom vekstbedrift der alle ønsker å jobbe, avslutter Wenche.

Relatert innhold
Brilliants Prosjektskole
Brilliants Prosjektskole med Øyvind Ryen gir en enkel innføring i agile prosjekter og rammeverket i god prosjektledelse. I denne serien blir vi kjent med hva det betyr å jobbe agilt, og hva gevinstene er ved å gjennomføre agile prosjekter.
Velkommen Anitha Babu!
Brilliant fortsetter veksten, og ett av våre nyeste tilskudd er Anitha Babu! Vi har tatt en prat med henne for å lære mer om hvem hun er, og hva hun gjør hos oss Brilliant.
Har dere en digital krisehåndteringsplan?
- En digital krisehåndteringsplan er avgjørende for utfallet av feil og nedetid. Man må reagere raskt, iverksette tiltak og forhåpentligvis klare å opprettholde verdiskapning og produksjon mens feil og nedetid rettes, sier Ole Martin Solli, rådgiver i Brilliant.