Her onboardes Daniel over Microsoft Teams – Velkommen til Brilliant!

Onboarding Teams

– Jeg har opplevd onboardinga utelukkende positivt, omstendighetene tatt i betraktning! Ordene tilhører Daniel Dahlen Ivangen, som onsdag møtte opp til sin første arbeidsdag og gjennomførte onboarding over Microsoft Teams. Med tiltakene iverksatt for å bekjempe pandemien, holder Brilliant og mange andre bedrifter hjulene i gang fra hjemmekontor. Det medfører behov for kreative løsninger og smart bruk av teknologi for å løse utfordringene som oppstår. For Daniel var teknologien til god hjelp som ny ansatt. -Det er faktisk enklere å huske navn også når man sitter på video i teams og har navnet til samtlige knyttet mot kameraet. Med fjernstyring og video over Teams er det som å sitte sammen med opplæring, sier han.

Daniel, som har jobbet som IT-konsulent i 6 år, har lært Brilliant å kjenne gjennom kundeoppdrag og bekjentskaper. -Arbeidsmiljøet, og muligheten til kompetanseheving i et sterkt fagmiljø, for å kunne gi merverdi til kunder og prosjekter, gjorde det naturlig å takke ja til muligheten.

Satser på skytjenester

– Daniel er en fremoverlent person, som brenner for teknologi, og som ser verdien skytjenester gir kunder og ansatte, sier Stefan Berglund, Teamleder i Brilliant. -I disse tider ser vi en stor økning i bruken av de tjenester som muliggjør at ansatte kan jobbe hjemmefra. Her vil Daniel få en viktig rolle i å bistå nye og eksisterende kunder. Vi er glade for å få Daniel med på laget!

Om Daniels onboarding via digitale verktøy, er Stefan fornøyd med hvordan de fikk gjennomført mottagelsen. – Det gikk jo smertefritt! Selv om det naturligvis ikke erstatter det menneskelige i å møtes sosialt, er det fint å se hvordan teknologien hjelper oss mennesker å omstille raskt. Vi er nok ikke de første til å onboarde over Microsoft Teams, og Daniel blir neppe den siste hos oss heller. Tør å prøve noe nytt, og gjør det beste ut av situasjonen er mitt råd, avslutter han.

Les flere nyheter fra Brilliant her.