Gullpartner på Cloud Platform hos Microsoft!

Med stadig flere kunder som tar steget over til skybaserte løsninger, har Brilliant nådd ny milepæl. Gjennom vårt arbeid med å migrere kunder over til skyløsninger, og med fokus på å tilføre kundene merverdien som finnes i tilgjengelig teknologi, har vi kvalifisert oss som gullpartner på skytjenester hos Microsoft. For å tildeles partnerstatus på Cloud Platform hos Microsoft er det en rekke kriterier som må oppfylles. Bedrifter må kunne vise til kundenes volum og bruk av Microsoft-teknologi i skyen over tid. Deretter må man også kunne vise tilstrekkelig ekspertise og erfaring gjennom nøkkelserifiseringer i organisasjonen. Gull er det høyeste partner-nivået hos Microsoft, og det er dette Brilliant nå har fått innen Cloud Platform.

– Fokuser på målbildet med skytjenestene

– Vi er stolte av å ha oppnådd status som gullpartner hos Microsoft, spesielt innenfor skyløsninger og skyplattformer, sier Kristoffer Konstad Hansen, en av Brilliants fremste eksperter på Microsoft Azure og Office 365. – Stadig flere tar steget og flytter sin IT-infrastruktur ut i skyen. Skytjenester har modnet, og kundene har blitt flinkere til å se gevinster og effektene av å være i skyen, fortsetter han. Antall tjenester og tilbydere av skytjenester har eksplodert de siste årene. Kristoffer anbefaler bedrifter å se overgangen til skyen som en mulighet til å starte med blanke ark. Ny teknologi åpner for å kvitte seg med tungvindte vaner og løsninger. -Vi anbefaler kundene å tenke langsiktig, og ha en strategi for hva de ønsker å få ut av skyløsningene. Vår tilnærming er å finne den mest optimale sammensetningen av teknologi for kundenes kjernevirksomhet og økonomi. Deretter bistår vi kundene i en takt som passer de. Vi ser de som har fokus på målbildet i IT-plattformen, er de som lykkes best, avslutter han.

Cloud Platform er Brilliants første gullstatus hos Microsoft, og vi er allerede på gang med å kvalifisere oss for flere.
Fra før er vi sølvpartner innen Cloud Productivity, Collaboration and Content, og Datacenter.

Les flere nyheter fra Brilliant.