Fornøyde ansatte gjør den beste jobben!

Vi er opptatt av kulturbygging, det er derfor vi kaller oss det kulturbyggende IT-selskapet. I Brilliant mener vi fornøyde ansatte gjør en bedre jobb, noe som kommer kundene våre til gode. Derfor har vi hvert år en felles tur for alle ansatte, hvor vi kombinerer teambuilding, faglig påfyll og lave skuldre. Slik går vi høsten i møte med mye energi og inspirasjon. Årets tur gikk til den franske riviera, hvor vi feiret vårt nye navn og femårsjubileum i vakre Nice.

Wenche Lie-Pedersen, daglig leder i Brilliant, beskriver det slik:

– Vår årlige tur er et høydepunkt hele organisasjonen ser frem mot og gleder seg til. Å dra på tur sammen gir oss en pust i bakken i en ellers hektisk hverdag, samtidig som vi kommer tettere på hverandre og bygger et enda sterkere samhold som vi drar nytte av i prosjekter hos kundene.

Som et kulturbyggende selskap, fylt med mennesker av mange forskjellige nasjonaliteter og bakgrunner, er det et mål i seg selv at turene bidrar til økt innblikk og forståelse for kulturelle forskjeller både nasjonalt og internasjonalt.

-Kulturen er en av hjørnestenene i enhver bedrift. Å bygge en god kultur med våre ansatte, samtidig som vi sammen opplever og tar innover oss nye kulturer og hvordan de er forskjellige fra våre, er verdifullt for oss. Vi ser det kan omsettes i måten vi jobber på, og hvordan vi tilnærmer oss kunder på tvers av bransjer som har forskjellig arbeidskultur, måter og metodikk de utfører sin jobb på.

Dette er også noe av grunnen til at reisemålene har variert fra storbyfølelsen i København, via strendene i Spania, til gamlebyen i Tallinn – og nå sist den franske rivieraen. I tillegg erfarer vi at mennesker som er opptatte av å oppleve nye ting, også er opptatte av å lære seg nye ting. Variasjonen har derimot ikke alltid gjort logistikken enkel.

– Like før København-turen vi hadde noen år tilbake, opplevde vi å måtte ta noen hastetelefoner til den danske ambassaden. Spesielle visumregler satte turen på spill for enkelte hos oss. Heldigvis gikk det bra, bare vi lovte å ta med alle ansatte hjem igjen, avslutter Wenche med et smil.